BBQ evenement

Voor ieder BBQ evenement in Noord- en Zuid-Holland is STOOP Catering Events in Haarlem de ideale partner. Wij zijn een echte barbecuespecialist en weten als geen ander hoe je de perfecte hamburger, bavette, saté, gamba’s en andere heerlijke gerechten van de grill haalt. Op onze zelfontworpen houtskool barbecues bereiden wij alles vers op locatie. Wat voor BBQ feestje je ook gaat geven of organiseren, door onze grillmasters zullen jij en je gasten gegarandeerd smullen!

Alles snel geregeld voor jouw BBQ evenement

Bij het organiseren van een BBQ feest of evenement komt heel wat kijken. Je moet de locatie regelen en deze feestelijk aankleden. Ook moet er natuurlijk heerlijk eten en drinken zijn en moet je goede barbecues ter beschikking hebben. Breekt het zweet je al uit? Geen paniek, want onze BBQ experts staan voor je klaar. Wij regelen het vlees en ander eten en bereiden alles vers op locatie. Ook statafels, servies en andere benodigdheden regelen wij graag. Zo wordt een BBQ feestje geven een makkie.

Voor zakelijke en privéaangelegenheden

Of je nu een BBQ feest gaat organiseren voor collega’s, medewerkers, familie of vrienden; wij zijn je graag van dienst. Natuurlijk vraagt een BBQ feestje geven voor vrienden om een net iets andere aanpak dan een bedrijfsbarbecue, maar wij weten altijd de juiste sfeer te creëren. Bespreek met ons je wensen en laat je verrassen door onze creatieve ideeën. Met onze hulp wordt jouw BBQ evenement gegarandeerd een groot succes.

Zet de eerste stap naar een onvergetelijk feest!

Ga je een BBQ feestje geven op een locatie in Noord- of Zuid-Holland en ben je geïnteresseerd in onze diensten die we aanbieden vanuit Haarlem? Of heb je vragen over hoe wij precies een BBQ feest organiseren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en zet de eerste stap naar een fantastisch BBQ evenement op jouw locatie in de Randstad! Je bereikt ons telefonisch via 023 20 52 399 en per e-mail via hello@stoopcateringevents.nl. Wij vertellen graag alles over de mogelijkheden.

Vraag een offerte aan

Hoe gaan we te werk?

 • Catering
  Stap 1
  Vrijblijvend de mogelijkheden bespreken
 • Planning
  Stap 2
  Binnen 48 uur offerte in de inbox
 • Food
  Stap 3
  Opdrachtbevestiging en planning bespreken
 • Brides
  Stap 4
  Zorgeloos genieten van een onvergetelijk moment

Waarom kiezen voor stoop?

 • No-nonsense en liefde voor eten waar je blij van wordt
 • Wij denken graag mee en komen met creatieve idee├źn
 • Specialist in BBQ-catering op locatie
 • Een jong en enthousiast team
 • Service met een glimlach op een eigentijdse en energieke manier
 • Altijd ter plekke vers bereid op locatie

Meer informatie?

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.