Een bruiloft verdient uitstekende catering en een service met een glimlach, het hele trouwfeest lang. Jullie bruiloft is immers een van de meest bijzondere dagen ooit. Deze onvergetelijke dag moet tot in de puntjes kloppen. De gasten, en vooral het bruidspaar, een ervaring geven die ertoe doet. Die alle zintuigen prikkelt. Op een manier die persoonlijk en zorgeloos is. Een écht compleet verzorgde bruiloft in Haarlem of op een andere locatie in de Randstad; dat is waar STOOP Catering Events graag aan bijdraagt.

Maak van jullie bruiloft een onvergetelijk moment met uitstekende catering

Gedurende de hele dag kunnen wij met onze bruiloft catering jullie trouwfeest, inclusief receptie, diner, feest en late-night snack verzorgen. Wij begrijpen de behoeftes en zorgen dat het bruidspaar en de gasten het aan niets ontbreekt. Van welkomstbubbel tot alcoholvrije cocktail voor de zwangere dames. Aan iedereen wordt gedacht. Een drankje aan de mobiele cocktailbar tijdens de receptie, een onvergetelijk diner en een knalfeest. Van ‘sitdown’ driegangendiner tot een culinaire BBQ of lopend buffet, als ervaren cateraar regelen wij het graag zodat jullie en jullie gasten genieten van een compleet verzorgde bruiloft.

Onze cateraar voorziet jullie bruiloft graag van een complete BBQ in Haarlem

Naast een walking dinner of foodstation, kun je onze cateraar ook inschakelen voor een compleet verzorgde BBQ voor de bruiloft. Wij zorgen voor heerlijke vlees- en visgerechten en barbecueën deze ter plaatse. Zo geniet iedereen van vers eten, zonder dit zelf te hoeven bereiden. Het bruidspaar en de gasten hoeven alleen maar te genieten van het eten en de gezelligheid.

Uitstekende trouwfeest catering tot op het laatste moment

Wij begrijpen als geen ander dat na afloop van het feest iedereen voldaan huiswaarts wil gaan. Zodoende staan wij klaar met de nodige streetfood of een heerlijk ouderwets puntzakje frites. Zelfs wanneer jullie de bruiloft gevierd hebben met een BBQ, zorgen wij als cateraar voor een laatste snack. Want zeg nou zelf, daar heeft iedereen toch zin in?

Neem vrijblijvend contact op

Voor jullie speciale dag denken wij graag mee. Schroom dan ook niet om contact met ons op te nemen voor een vrijblijvende (telefonische) afspraak. Bel naar 023 20 52 399 of stuur een e-mail naar hello@stoopcateringevents.nl. Dan bespreken wij graag jullie wensen voor de bruiloft catering en aanverwante ideeën voor jullie trouwfeest in Haarlem of in een andere plaats in de Randstad. Zo genieten jullie onbezorgd van een compleet verzorgde bruiloft.

Vraag een offerte aan

Hoe gaan we te werk?

 • Catering
  Stap 1
  Vrijblijvend de mogelijkheden bespreken
 • Planning
  Stap 2
  Binnen 48 uur offerte in de inbox
 • Food
  Stap 3
  Opdrachtbevestiging en planning bespreken
 • Brides
  Stap 4
  Zorgeloos genieten van een onvergetelijk moment

Waarom kiezen voor stoop?

 • No-nonsense en liefde voor eten waar je blij van wordt
 • Wij denken graag mee en komen met creatieve idee├źn
 • Specialist in BBQ-catering op locatie
 • Een jong en enthousiast team
 • Service met een glimlach op een eigentijdse en energieke manier
 • Altijd ter plekke vers bereid op locatie

Meer informatie?

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.