Bruiloft catering

Maak van jullie bruiloft een onvergetelijk moment

Een van de meest bijzondere dagen, jullie bruiloft. Deze onvergetelijke dag moet tot in de puntjes kloppen. De gasten en vooral het bruidspaar, een ervaring geven die ertoe doet. Die alle zintuigen prikkelt. Op een manier die persoonlijk en zorgeloos is. Dat is waar STOOP graag aan bijdraagt.

Gedurende de hele dag kunnen wij met onze bruiloft catering jullie receptie, diner, feest en late-night snack verzorgen. Wij begrijpen de behoeftes en zorgen dat het bruidspaar en de gasten het aan niets ontbreekt. Van welkomstbubbel tot alcoholvrije cocktail voor de zwangere dames. Aan iedereen wordt gedacht. Een drankje tijdens de receptie, een onvergetelijk diner en een knalfeest. Van “sitdown” driegangendiner tot een culinaire BBQ of walking dinner.

Wij begrijpen als geen ander dat na afloop van het feest iedereen voldaan huiswaarts wil gaan, zodoende staan wij klaar met de nodige streetfood of een heerlijk ouderwets puntzakje frites, want zeg nou zelf, daar heeft iedereen toch zin in?

Voor jullie speciale dag denken wij graag mee. Schroom niet om contact met ons op te nemen voor een vrijblijvende (telefonische) afspraak.

Bruiloft catering
Full service catering

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?

Wij denken graag met je mee!
NEEM CONTACT OP