Catering

STOOP, de cateraar voor al uw events

We onthouden geen dagen, maar we onthouden momenten. Daarom willen wij van elk event een onvergetelijk moment maken, een #memorablemoment. Klein of groot, elke gelegenheid zetten wij binnen budget om tot waar evenement. Of het nu om uw BBQ, bruiloft, personeelsfeest, of een andere feestelijke gelegenheid gaat. Door de jaren heen is STOOP uitgegroeid tot een full service conceptcateraar. Wij helpen namelijk ook graag mee met alle andere zaken die komen kijken bij het organiseren van een evenement. Zo bieden wij naast een aantal uitgewerkte concepten ook de mogelijkheid om een concept op maat voor uw evenement te creëren.

Elk event van receptie tot feest, van verjaardag tot personeelsfeest, heeft een kop en een staart. Met zijn eigen spanningsboog. Met een hoogtepunt dat de bekroning is van een onvergetelijk event. Dat is waar wij voor gaan. Denkers en doeners, aanpakkers en regelaars en bovenal liefhebbers en levensgenieters.

memorable moments

Waarom stoop?

  • De nieuwe generatie good food sinds 2000
  • Van 35 tot 1000 gasten
  • Betaalbare en smaakvolle producten
  • Eigentijds en energiek uitgeserveerd
  • Compleet verzorgd van A tot Z

BBQ catering

> Meer informatie

Bruiloft catering

> Meer informatie

Personeels feestcatering

> Meer informatie

Party catering

> Meer informatie

Cocktail catering

> Meer informatie

Ander event?

> ander event

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wij denken graag met u mee. Bel ons op

Catering aan huis

Wilt u uw event op eigen locatie organiseren? Een verjaardagsfeest, jubileum of andere persoonlijke gelegenheid? Dat kan! Catering aan huis is bij STOOP mogelijk. Voor uw event aan huis kunnen wij het gehele concept (op maat) leveren. Onze service gaat verder dan alleen het eten verzorgen. Naast dat wij de chefs en grillmasters aanleveren, kunnen wij ook zorgen voor de drank, bediening, statafels, het servies en de schoonmaak. Daarbij overdekken wij de locatie kosteloos met stijlvolle partytenten wanneer er onverwachts slecht weer is en uw event buiten plaatsvindt. Ook beschikken wij over het netwerk om de aankleding van uw event op ons te nemen. Alles om uw event onvergetelijk te maken.

Catering op locatie

Naast catering aan huis is het ook mogelijk om STOOP in te schakelen voor catering op locatie. Gaat u bijvoorbeeld trouwen op een mooie locatie aan de kust, of geeft u een personeelsfeest op locatie? Wij kunnen uw event volledig verzorgen. Wij denken graag met u mee om van uw event een onvergetelijk moment te maken. Ontzorgen op het gebied van bediening, drank assortiment, aankleding en meer. Als full service conceptcateraar kunnen wij u een aantal uitgewerkte concepten aanbieden, maar uiteraard kunnen we ook een concept op maat ontwikkelen.

Drank catering

Het serveren van drankjes mag tijdens een onvergetelijk event niet ontbreken. Daarom biedt STOOP Catering Events ook drank catering aan. Denk hierbij aan mobiele bars, een cocktailbar en een ruim assortiment aan drankjes. Wij bieden zowel non-alcoholische als alcoholische dranken aan, zoals wijn, prosecco en cocktails. Kijk voor meer informatie op onze pagina over cocktailcatering.

Wij denken met u mee
om van uw evenement
iets onvergetelijks te maken

our ingredients
for creating
your memorable
moments

Door de jaren heen is STOOP uitgegroeid tot een full service conceptcateraar. Wij helpen namelijk ook graag mee met alle andere zaken die komen kijken bij het organiseren van een evenement. Om deze reden is ons 6S model ontstaan: serve, show, surprise, style, smile en share. Wij leveren het complete plaatje om uw event onvergetelijk te maken.

> Wij zijn stoop

Meer weten?

Vul onderstaande gegevens in.