BBQ Catering

Volledige ontzorging voor
uw zakelijke of privé event

Al meer dan 15 jaar is BBQ catering één van onze specialiteiten. Of u nou een zakelijk of privé event wilt organiseren, met ons unieke BBQ concept maken wij van uw event een onvergetelijk moment. Het BBQ menu bestaat uit gerechten gemaakt van eerlijke producten, die altijd lokaal verkregen en seizoensgebonden zijn. Die lekker zijn, die betaalbaar zijn. Wij bereiden het eten ter plekke. Zichtbaar en transparant te werk gaan, dat is waar wij voor staan. Uitgeserveerd op een eigentijdse energieke manier door een enthousiast en gemotiveerd team.

Een echte BBQ party waarbij u zelf ook kunt genieten, omdat wij u volledig ontzorgen. Onze service gaat verder dan alleen het eten verzorgen. Naast dat wij de grillmasters aanleveren, kunnen wij ook zorgen voor de drank, bediening, statafels, het servies en de schoonmaak. Als full service conceptcateraar kunnen wij u een aantal uitgewerkte concepten aanbieden, maar uiteraard kunnen we ook een concept op maat ontwikkelen. Wij zijn bij elkaar brengers, gangmakers, eventplanners en échte food fanatics.

> Bekijk concepten

Waarom stoop?

  • Jarenlange ervaring
  • Van 35 tot 500 gasten
  • Al vanaf €29,50 p.p.
  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Compleet verzorgd van A tot Z

Onze BBQ-concepten ter inspiratie

Klik op de onderstaande concepten voor meer informatie

FRESH FARMER
FESTIVAL

Lokale boeren en brouwers maken dit concept tot een culinair feestje met als belangrijkste ingrediënt: verse producten. Good Food!

Verse producten van hoogwaardige kwaliteit

Er vinden kleine proeverijen plaats
met de lokale specialiteiten.
Allen geserveerd uit gezellig aangeklede ‘marktkraampjes’ die zorgen voor een unieke sfeer.
Een leuke surprise act (live muziek)
kan bij het feest geboekt worden.
De STOOP medewerkers worden geheel in stijl gekleed.

Vraag een offerte aan

BUILDING BURGERS
AND BUSINESSES

Bij dit concept kunnen bezoekers van het feest met verse ingrediënten een eigen hamburger ‘bouwen’. Natuurlijk ontbreken de sauzen niet!

Hip stoere aankleding

Onder begeleiding van diverse chefs kunnen de bezoekers eigen burger sauzen maken die zij ook in een leuke verpakking als aandenken mee naar huis krijgen.
Indien de setting het niet toelaat kan Stoop de burgers natuurlijk ook zelf uitserveren.

Vraag een offerte aan

The
Bartenders

Een gezellige borrel of feest begint met een lekker drankje. The Bartenders van Stoop zetten graag hun bar op, om uw evenement tot een succes te maken.

Shaken or stirred

The Bartenders huurt u in voor de prachtigste cocktails, de spetterendste bubbels of de smaakvolste lokaal gebrouwen biertjes.
Met onze bekwame bartenders verzorgen wij graag uw drankencatering op de meest uiteenlopende evenementen.

Vraag een offerte aan

FIT, FOOD &
FRIENDS

In dit concept bieden wij naast heerlijk verantwoorde hapjes en drankjes ook mini workshops Yoga en Mindfulness aan.

Een gezonde energy boost

Interessant voor bedrijven die graag gezonde werknemers in dienst hebben. Maar ook voor vrienden/sportclubs die in zijn voor een ‘positieve boost’!
Gezond en duurzaam eten is in opmars en er is ook steeds meer aandacht voor psychische en fysieke gezondheid; ‘Je goed voelen’.

Vraag een offerte aan

GRILL
MASTERS

De ‘roots’ van Stoop liggen in BBQ catering aan huis of op locatie. Al meer dan 15 jaar verzorgt onze familie barbecue catering op maat.

Smaakvol fingerfood uitgeserveerd op stokjes

De basis van dit concept bestaat uit een uniek fingerfood BBQ menu, vol met diverse vlees- en visspecialiteiten.
Alle hapjes worden vers in eigen slagerij bereid en uitgeserveerd op stokjes. Vergeet vol geschepte borden en lange rijen bij de barbecue, maar geniet ongedwongen van ons overheerlijke fingerfood.

Vraag een offerte aan

WEDDING
BARS

Bruiloften zijn er in verschillende soorten en maten. Stoop biedt een flexible concept waardoor bruidsparen hun ideale catering invulling voor deze mooie dag kunnen samenstellen.

Stel jouw bruidscatering zelf samen

In dit flexibele concept kan een keuze gemaakt worden uit verschillende ‘food bar’ concepten passend bij het aantal genodigden, het budget van het bruidspaar, thema en natuurlijk smaak.
Iedere foodbar heeft eigen ingrediënten, een eigen thema en een geheel eigen wijze van presenteren. Denk hierbij aan een donut bar, taco bar, oester bar, bubbels bar, burger bar, fruit bar, snack bar of chocolade bar.

Vraag een offerte aan

MEAT & GREET, SHAKE,
SWING AND STIR

Leuk concept voor bedrijven en particulieren om mensen te laten mengelen. In dit thema worden verschillende (vlees)gerechtjes geserveerd.

Running dinner
op 1 locatie

Ieder gerechtje wordt in een eigen afgebakend plekje op de locatie geserveerd.
Iedereen uit het gezelschap maakt een andere culinaire wandeling waarbij steeds verschillende mensen uit het gezelschap aanschuiven.
Het is een running dinner dat op 1 locatie gegeven kan worden.

Vraag een offerte aan

CREATE &
CONNECT

Een feestje is vaak goed voor de sfeer van een bedrijf. Een informele setting en andere werkzaamheden dan gebruikelijk doorbreken.

Doorbreken van vaste patronen en samenwerken

In dit concept gaat een aantal teams aan het werk om samen het feest tot een succes te maken.
Door de verdeling van taken is men niet ‘te lang’ bezig tijdens het feest maar vormt de activiteit een welkome afwisseling tijdens het feesten.
Dit kan goed samengaan met bijvoorbeeld een bbq thema of een workshop Instagram fotografie.

Vraag een offerte aan

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wij denken graag met u mee. Bel ons op 023 20 52 399

BBQ aan huis

Is uw tuin de perfecte locatie voor uw BBQ party? Geen probleem, wij verzorgen ook BBQ catering aan huis. Ook bij een BBQ aan huis kunnen wij de volledige verzorging uit handen nemen. Iedere verjaardag, vrijgezellenfeest, familiedag of andere feestelijke gelegenheid is uniek en moet een onvergetelijk moment worden. Als conceptcateraar gaan wij dus verder dan alleen het serveren van eten om dit voor u te realiseren. Wij werken met een aantal uitgewerkte concepten, of uiteraard met een concept op maat. Een stoere look and feel? Bekijk ons concept Grill masters dan eens. Of toch liever een meer natuurlijke uitstraling? Dan is ons concept fit, food & friends wel misschien iets voor u. Bij STOOP is alles mogelijk.

BBQ op locatie

Naast een BBQ aan huis kunnen wij ook een BBQ op locatie verzorgen. Wilt u bijvoorbeeld een personeelsfeest op een unieke locatie organiseren of uw verjaardag op een feestlocatie aan het strand vieren? Dan kunt u STOOP inschakelen.

Drank catering

Het serveren van drankjes mag tijdens een onvergetelijk event niet ontbreken. Daarom biedt STOOP Catering Events ook drank catering aan. Denk hierbij aan mobiele bars, een cocktailbar en een ruim assortiment aan drankjes. Wij bieden zowel non-alcoholische als alcoholische dranken aan, zoals wijn, prosecco en cocktails. Kijk voor meer informatie op onze pagina over cocktailcatering.

Wij denken met u mee
om van uw evenement
iets onvergetelijks te maken

Meer weten?

Vul onderstaande gegevens in.