Bruiloft catering

Maak van uw bruiloft
een onvergetelijk event

Een van de meest bijzondere momenten uit uw leven, uw bruiloft. Deze al onvergetelijke dag moet tot in detail kloppen. Uw gasten, maar vooral u, een ervaring geven die ertoe doet. Die onvergetelijk is. Die alle zintuigen prikkelt. Op een manier die bij uw bruiloft past. Dat is waar STOOP graag aan bijdraagt. Gedurende de hele dag kunnen wij deze ervaring bieden met onze bruiloft catering tijdens de receptie, het diner en het avondfeest.

Tijdens de receptie dragen de nodige borrelhapjes en drankjes bij aan de feestvreugde die al begint te ontstaan. Alle hapjes worden op feestelijke wijze geserveerd, in lijn met het thema van uw bruiloft. Het diner wordt volledig naar wens ingevuld, of aan de hand van één van onze uitgewerkte concepten. Gedurende het avondfeest worden de gasten voorzien van heerlijk fingerfood, die hen voorziet van de nodige energie om nog lang door te gaan! Van uw bruiloft een onvergetelijk event maken en de zorgen uit handen nemen, dat is wat u van ons kunt verwachten.

Offerte aanvragen      Brochure aanvragen

Waarom stoop?

  • Meedenkend
  • Van 35 tot 500 gasten
  • Al vanaf €29,50 p.p.
  • Unieke bruiloft concepten en locaties
  • Compleet verzorgd van A tot Z

Onze bruiloft concepten ter inspiratie

Klik op de onderstaande concepten voor meer informatie

FRESH FARMER
FESTIVAL

Lokale boeren en brouwers maken dit concept tot een culinair feestje met als belangrijkste ingrediënt: verse producten. Good Food!

Verse producten van hoogwaardige kwaliteit

Er vinden kleine proeverijen plaats
met de lokale specialiteiten.
Allen geserveerd uit gezellig aangeklede ‘marktkraampjes’ die zorgen voor een unieke sfeer.
Een leuke surprise act (live muziek)
kan bij het feest geboekt worden.
De STOOP medewerkers worden geheel in stijl gekleed.

Vraag een offerte aan

BUILDING BURGERS
AND BUSINESSES

Bij dit concept kunnen bezoekers van het feest met verse ingrediënten een eigen hamburger ‘bouwen’. Natuurlijk ontbreken de sauzen niet!

Hip stoere aankleding

Onder begeleiding van diverse chefs kunnen de bezoekers eigen burger sauzen maken die zij ook in een leuke verpakking als aandenken mee naar huis krijgen.
Indien de setting het niet toelaat kan Stoop de burgers natuurlijk ook zelf uitserveren.

Vraag een offerte aan

The
Bartenders

Een gezellige borrel of feest begint met een lekker drankje. The Bartenders van Stoop zetten graag hun bar op, om uw evenement tot een succes te maken.

Shaken or stirred

The Bartenders huurt u in voor de prachtigste cocktails, de spetterendste bubbels of de smaakvolste lokaal gebrouwen biertjes.
Met onze bekwame bartenders verzorgen wij graag uw drankencatering op de meest uiteenlopende evenementen.

Vraag een offerte aan

FIT, FOOD &
FRIENDS

In dit concept bieden wij naast heerlijk verantwoorde hapjes en drankjes ook mini workshops Yoga en Mindfulness aan.

Een gezonde energy boost

Interessant voor bedrijven die graag gezonde werknemers in dienst hebben. Maar ook voor vrienden/sportclubs die in zijn voor een ‘positieve boost’!
Gezond en duurzaam eten is in opmars en er is ook steeds meer aandacht voor psychische en fysieke gezondheid; ‘Je goed voelen’.

Vraag een offerte aan

GRILL
MASTERS

De ‘roots’ van Stoop liggen in BBQ catering aan huis of op locatie. Al meer dan 15 jaar verzorgt onze familie barbecue catering op maat.

Smaakvol fingerfood uitgeserveerd op stokjes

De basis van dit concept bestaat uit een uniek fingerfood BBQ menu, vol met diverse vlees- en visspecialiteiten.
Alle hapjes worden vers in eigen slagerij bereid en uitgeserveerd op stokjes. Vergeet vol geschepte borden en lange rijen bij de barbecue, maar geniet ongedwongen van ons overheerlijke fingerfood.

Vraag een offerte aan

WEDDING
BARS

Bruiloften zijn er in verschillende soorten en maten. Stoop biedt een flexible concept waardoor bruidsparen hun ideale catering invulling voor deze mooie dag kunnen samenstellen.

Stel jouw bruidscatering zelf samen

In dit flexibele concept kan een keuze gemaakt worden uit verschillende ‘food bar’ concepten passend bij het aantal genodigden, het budget van het bruidspaar, thema en natuurlijk smaak.
Iedere foodbar heeft eigen ingrediënten, een eigen thema en een geheel eigen wijze van presenteren. Denk hierbij aan een donut bar, taco bar, oester bar, bubbels bar, burger bar, fruit bar, snack bar of chocolade bar.

Vraag een offerte aan

MEAT & GREET, SHAKE,
SWING AND STIR

Leuk concept voor bedrijven en particulieren om mensen te laten mengelen. In dit thema worden verschillende (vlees)gerechtjes geserveerd.

Running dinner
op 1 locatie

Ieder gerechtje wordt in een eigen afgebakend plekje op de locatie geserveerd.
Iedereen uit het gezelschap maakt een andere culinaire wandeling waarbij steeds verschillende mensen uit het gezelschap aanschuiven.
Het is een running dinner dat op 1 locatie gegeven kan worden.

Vraag een offerte aan

CREATE &
CONNECT

Een feestje is vaak goed voor de sfeer van een bedrijf. Een informele setting en andere werkzaamheden dan gebruikelijk doorbreken.

Doorbreken van vaste patronen en samenwerken

In dit concept gaat een aantal teams aan het werk om samen het feest tot een succes te maken.
Door de verdeling van taken is men niet ‘te lang’ bezig tijdens het feest maar vormt de activiteit een welkome afwisseling tijdens het feesten.
Dit kan goed samengaan met bijvoorbeeld een bbq thema of een workshop Instagram fotografie.

Vraag een offerte aan

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wij denken graag met u mee. Bel ons op 023 20 52 399

BBQ trouwfeest

Met BBQ catering als één van onze specialiteiten, is een BBQ bruiloft zeker een mogelijkheid. In het geval van een bruiloft maken wij van onze BBQ catering diensten een intiem diner. Op ongedwongen wijze worden de BBQ gerechten geserveerd. Een mooi stuk vlees of vis aangevuld met verfrissende salades en bijgerechten. Dit met eerlijke producten, die altijd lokaal verkregen en seizoensgebonden zijn. Die smaakvol zijn. Wij denken graag met u mee om van uw diner een onvergetelijk moment van uw bruiloft te maken. Het menu wordt dus opgesteld aan de hand van uw persoonlijke voorkeuren.

Drank catering

Het serveren van drankjes mag tijdens een onvergetelijk event niet ontbreken. Daarom biedt STOOP Catering Events ook drank catering aan. Denk hierbij aan mobiele bars, een cocktailbar en een ruim assortiment aan drankjes. Wij bieden zowel non-alcoholische als alcoholische dranken aan, zoals wijn, prosecco en cocktails. Kijk voor meer informatie op onze pagina over cocktailcatering.

Unieke beleving

Als full service conceptcateraar kunnen wij ook ondersteunen bij alle andere zaken die komen kijken bij het organiseren van uw onvergetelijke dag. Wij kunnen ook zorgen voor de drank, bediening, statafels, het servies en de schoonmaak. Ook beschikken wij over het netwerk om de aankleding van uw bruiloft op ons te nemen. Neem voor meer informatie hierover contact met ons op.

Elk event van receptie
tot feest heeft een kop
en een staart

Meer weten?

Vul onderstaande gegevens in.