Cocktail catering

Cocktailbar of mobiele bar
op locatie

Mixen en matchen, shaken en stirren. De lekkerste drankjes uitgeserveerd op een eigentijdse manier door een enthousiast team van specialisten. Drank catering is in verschillende vormen verkrijgbaar. Bijvoorbeeld in combinatie met een BBQ catering event, of enkel in combinatie met kleinere hapjes tijdens bijvoorbeeld een bedrijfsborrel. Het assortiment wordt afgestemd op het catering event en uw wensen. Zo bieden wij alcoholische mogelijkheden zoals een cocktailbar met professionele cocktailshaker of een mobiele bar met mooie wijnen en prosecco’s. Maar ook non-alcoholische mogelijkheden zoals een assortiment aan frisdranken of een espressobar met verschillende soorten koffie.

Als full service conceptcateraar bieden wij meer dan alleen een ruim assortiment aan drankjes. Ook de bediening, bijbehorend glaswerk en de mobiele bars kunnen wij verzorgen. Een onvergetelijke ervaring, doorgevoerd tot in detail. Die alle zintuigen prikkelt. Wij denkers en doeners, specialisten en échte liefhebbers.

> Bekijk concepten

Waarom stoop?

  • Jarenlange ervaring
  • Van 35 tot 500 gasten
  • Al vanaf €19,50 p.p.
  • Actief in heel Nederland
  • Compleet verzorgd van A tot Z

Onze cocktail party concepten ter inspiratie

Klik op de onderstaande concepten voor meer informatie

FRESH FARMER
FESTIVAL

Lokale boeren en brouwers maken dit concept tot een culinair feestje met als belangrijkste ingrediënt: verse producten. Good Food!

Verse producten van hoogwaardige kwaliteit

Er vinden kleine proeverijen plaats
met de lokale specialiteiten.
Allen geserveerd uit gezellig aangeklede ‘marktkraampjes’ die zorgen voor een unieke sfeer.
Een leuke surprise act (live muziek)
kan bij het feest geboekt worden.
De STOOP medewerkers worden geheel in stijl gekleed.

Vraag een offerte aan

BUILDING BURGERS
AND BUSINESSES

Bij dit concept kunnen bezoekers van het feest met verse ingrediënten een eigen hamburger ‘bouwen’. Natuurlijk ontbreken de sauzen niet!

Hip stoere aankleding

Onder begeleiding van diverse chefs kunnen de bezoekers eigen burger sauzen maken die zij ook in een leuke verpakking als aandenken mee naar huis krijgen.
Indien de setting het niet toelaat kan Stoop de burgers natuurlijk ook zelf uitserveren.

Vraag een offerte aan

The
Bartenders

Een gezellige borrel of feest begint met een lekker drankje. The Bartenders van Stoop zetten graag hun bar op, om uw evenement tot een succes te maken.

Shaken or stirred

The Bartenders huurt u in voor de prachtigste cocktails, de spetterendste bubbels of de smaakvolste lokaal gebrouwen biertjes.
Met onze bekwame bartenders verzorgen wij graag uw drankencatering op de meest uiteenlopende evenementen.

Vraag een offerte aan

FIT, FOOD &
FRIENDS

In dit concept bieden wij naast heerlijk verantwoorde hapjes en drankjes ook mini workshops Yoga en Mindfulness aan.

Een gezonde energy boost

Interessant voor bedrijven die graag gezonde werknemers in dienst hebben. Maar ook voor vrienden/sportclubs die in zijn voor een ‘positieve boost’!
Gezond en duurzaam eten is in opmars en er is ook steeds meer aandacht voor psychische en fysieke gezondheid; ‘Je goed voelen’.

Vraag een offerte aan

GRILL
MASTERS

De ‘roots’ van Stoop liggen in BBQ catering aan huis of op locatie. Al meer dan 15 jaar verzorgt onze familie barbecue catering op maat.

Smaakvol fingerfood uitgeserveerd op stokjes

De basis van dit concept bestaat uit een uniek fingerfood BBQ menu, vol met diverse vlees- en visspecialiteiten.
Alle hapjes worden vers in eigen slagerij bereid en uitgeserveerd op stokjes. Vergeet vol geschepte borden en lange rijen bij de barbecue, maar geniet ongedwongen van ons overheerlijke fingerfood.

Vraag een offerte aan

WEDDING
BARS

Bruiloften zijn er in verschillende soorten en maten. Stoop biedt een flexible concept waardoor bruidsparen hun ideale catering invulling voor deze mooie dag kunnen samenstellen.

Stel jouw bruidscatering zelf samen

In dit flexibele concept kan een keuze gemaakt worden uit verschillende ‘food bar’ concepten passend bij het aantal genodigden, het budget van het bruidspaar, thema en natuurlijk smaak.
Iedere foodbar heeft eigen ingrediënten, een eigen thema en een geheel eigen wijze van presenteren. Denk hierbij aan een donut bar, taco bar, oester bar, bubbels bar, burger bar, fruit bar, snack bar of chocolade bar.

Vraag een offerte aan

MEAT & GREET, SHAKE,
SWING AND STIR

Leuk concept voor bedrijven en particulieren om mensen te laten mengelen. In dit thema worden verschillende (vlees)gerechtjes geserveerd.

Running dinner
op 1 locatie

Ieder gerechtje wordt in een eigen afgebakend plekje op de locatie geserveerd.
Iedereen uit het gezelschap maakt een andere culinaire wandeling waarbij steeds verschillende mensen uit het gezelschap aanschuiven.
Het is een running dinner dat op 1 locatie gegeven kan worden.

Vraag een offerte aan

CREATE &
CONNECT

Een feestje is vaak goed voor de sfeer van een bedrijf. Een informele setting en andere werkzaamheden dan gebruikelijk doorbreken.

Doorbreken van vaste patronen en samenwerken

In dit concept gaat een aantal teams aan het werk om samen het feest tot een succes te maken.
Door de verdeling van taken is men niet ‘te lang’ bezig tijdens het feest maar vormt de activiteit een welkome afwisseling tijdens het feesten.
Dit kan goed samengaan met bijvoorbeeld een bbq thema of een workshop Instagram fotografie.

Vraag een offerte aan

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wij denken graag met u mee. Bel ons op 023 20 52 399

Cocktailbar op locatie of aan huis

Een cocktailshaker inhuren voor tijdens het avondfeest van uw bruiloft? Geen probleem, dan verzorgen wij een cocktailbar op locatie. Een BBQ event voor een verjaardag in je eigen tuin? Dan maken wij de cocktails aan huis.

Het assortiment wordt afgestemd op het catering event en uw wensen. Dit kan in de stijl van één van onze uitgewerkte concepten, maar we bieden ook de mogelijkheid om een concept op maat voor uw evenement, en dus drank assortiment, te creëren. Zo kunnen wij bijvoorbeeld fruitige, kleurrijke cocktails maken, aansluitend op het concept fresh farmer festival.

Mobiele bar

Een bar op locatie nodig? Dan is een mobiele bar het antwoord. Met deze mobiele bar kunnen wij mooie wijnen, bier en andere alcoholische en non-alcoholische dranken aanbieden. Uitgeserveerd door onze ervaren bediening, in glaswerk dat aansluit bij de stijl van uw catering event. Dit kan in de stijl van één van onze uitgewerkte concepten, of voor een concept op maat. Zo kunnen wij bij een trouwfeest een assortiment aan feestelijke champagnes aanbieden en een assortiment aan frisdranken aanbieden tijdens een personeelsfeest, bijvoorbeeld aansluitend op het concept building burgers & businesses.

Party catering

Wilt u uw cocktailparty aanvullen met lekkere hapjes? Dan is onze party catering misschien wel wat voor u. Het maakt niet uit waar u uw feest wilt vieren, net als de cocktails en andere dranken kunnen wij de hapjes zowel op locatie als aan huis bereiden en serveren. Naast catering helpen wij ook graag mee met alle andere zaken die komen kijken bij het organiseren van een feest. Bekijk onze pagina party catering om te zien wat de mogelijkheden zijn.

Wij mixen en matchen
shaken en stirren

Meer weten?

Vul onderstaande gegevens in.