Personeelsfeest Catering

Een onvergetelijk visitekaartje
van uw organisatie

Een bedrijfsfeest, netwerkborrel of personeelsfeest organiseren? Laat STOOP u niet alleen op het gebied van catering ontzorgen, maar laat het gehele eventmanagement aan ons over. Als full service conceptcateraar helpen wij namelijk ook graag mee met alle andere zaken die komen kijken bij het organiseren van een evenement. Wij kunnen ook zorgen voor de drank, bediening, statafels, het servies en de schoonmaak. Ook beschikken wij over het netwerk om de aankleding van uw event op ons te nemen.

Dit kan in de stijl van één van onze uitgewerkte concepten, maar we bieden ook de mogelijkheid om een concept op maat voor uw evenement te creëren. Een zakelijke borrel? Bekijk ons concept Building Burgers & Businesses dan eens. Of toch liever een iets meer informele sfeer voor het personeelsfeest? Dan is ons concept fresh farmer festival wel misschien iets voor uw organisatie. Bij STOOP is alles mogelijk. Wij zijn bij elkaar brengers, bruggenbouwers, aanpakkers en regelaars.

> Bekijk concepten

Waarom stoop?

  • Meedenkend
  • Van 35 tot 500 gasten
  • Al vanaf €22,50 p.p.
  • Unieke catering concepten
  • Compleet verzorgd van A tot Z

Onze personeelsfeest concepten ter inspiratie

Klik op de onderstaande concepten voor meer informatie

FRESH FARMER
FESTIVAL

Lokale boeren en brouwers maken dit concept tot een culinair feestje met als belangrijkste ingrediënt: verse producten. Good Food!

Verse producten van hoogwaardige kwaliteit

Er vinden kleine proeverijen plaats
met de lokale specialiteiten.
Allen geserveerd uit gezellig aangeklede ‘marktkraampjes’ die zorgen voor een unieke sfeer.
Een leuke surprise act (live muziek)
kan bij het feest geboekt worden.
De STOOP medewerkers worden geheel in stijl gekleed.

Vraag een offerte aan

BUILDING BURGERS
AND BUSINESSES

Bij dit concept kunnen bezoekers van het feest met verse ingrediënten een eigen hamburger ‘bouwen’. Natuurlijk ontbreken de sauzen niet!

Hip stoere aankleding

Onder begeleiding van diverse chefs kunnen de bezoekers eigen burger sauzen maken die zij ook in een leuke verpakking als aandenken mee naar huis krijgen.
Indien de setting het niet toelaat kan Stoop de burgers natuurlijk ook zelf uitserveren.

Vraag een offerte aan

The
Bartenders

Een gezellige borrel of feest begint met een lekker drankje. The Bartenders van Stoop zetten graag hun bar op, om uw evenement tot een succes te maken.

Shaken or stirred

The Bartenders huurt u in voor de prachtigste cocktails, de spetterendste bubbels of de smaakvolste lokaal gebrouwen biertjes.
Met onze bekwame bartenders verzorgen wij graag uw drankencatering op de meest uiteenlopende evenementen.

Vraag een offerte aan

FIT, FOOD &
FRIENDS

In dit concept bieden wij naast heerlijk verantwoorde hapjes en drankjes ook mini workshops Yoga en Mindfulness aan.

Een gezonde energy boost

Interessant voor bedrijven die graag gezonde werknemers in dienst hebben. Maar ook voor vrienden/sportclubs die in zijn voor een ‘positieve boost’!
Gezond en duurzaam eten is in opmars en er is ook steeds meer aandacht voor psychische en fysieke gezondheid; ‘Je goed voelen’.

Vraag een offerte aan

GRILL
MASTERS

De ‘roots’ van Stoop liggen in BBQ catering aan huis of op locatie. Al meer dan 15 jaar verzorgt onze familie barbecue catering op maat.

Smaakvol fingerfood uitgeserveerd op stokjes

De basis van dit concept bestaat uit een uniek fingerfood BBQ menu, vol met diverse vlees- en visspecialiteiten.
Alle hapjes worden vers in eigen slagerij bereid en uitgeserveerd op stokjes. Vergeet vol geschepte borden en lange rijen bij de barbecue, maar geniet ongedwongen van ons overheerlijke fingerfood.

Vraag een offerte aan

WEDDING
BARS

Bruiloften zijn er in verschillende soorten en maten. Stoop biedt een flexible concept waardoor bruidsparen hun ideale catering invulling voor deze mooie dag kunnen samenstellen.

Stel jouw bruidscatering zelf samen

In dit flexibele concept kan een keuze gemaakt worden uit verschillende ‘food bar’ concepten passend bij het aantal genodigden, het budget van het bruidspaar, thema en natuurlijk smaak.
Iedere foodbar heeft eigen ingrediënten, een eigen thema en een geheel eigen wijze van presenteren. Denk hierbij aan een donut bar, taco bar, oester bar, bubbels bar, burger bar, fruit bar, snack bar of chocolade bar.

Vraag een offerte aan

MEAT & GREET, SHAKE,
SWING AND STIR

Leuk concept voor bedrijven en particulieren om mensen te laten mengelen. In dit thema worden verschillende (vlees)gerechtjes geserveerd.

Running dinner
op 1 locatie

Ieder gerechtje wordt in een eigen afgebakend plekje op de locatie geserveerd.
Iedereen uit het gezelschap maakt een andere culinaire wandeling waarbij steeds verschillende mensen uit het gezelschap aanschuiven.
Het is een running dinner dat op 1 locatie gegeven kan worden.

Vraag een offerte aan

CREATE &
CONNECT

Een feestje is vaak goed voor de sfeer van een bedrijf. Een informele setting en andere werkzaamheden dan gebruikelijk doorbreken.

Doorbreken van vaste patronen en samenwerken

In dit concept gaat een aantal teams aan het werk om samen het feest tot een succes te maken.
Door de verdeling van taken is men niet ‘te lang’ bezig tijdens het feest maar vormt de activiteit een welkome afwisseling tijdens het feesten.
Dit kan goed samengaan met bijvoorbeeld een bbq thema of een workshop Instagram fotografie.

Vraag een offerte aan

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wij denken graag met u mee. Bel ons op 023 20 52 399

Zowel op locatie als bij uw bedrijf

Wilt u uw zakenrelaties een kijkje in de keuken geven tijdens een bedrijfsborrel? Dan verzorgen wij de catering bij uw bedrijf. Of de medewerkers er mee op uit nemen voor een personeelsfeest? Dat kan, want ook catering op locatie is ook een optie.

Bedrijfsfeest organiseren BBQ

Met BBQ catering als één van onze specialiteiten, is een bedrijfsfeest BBQ ook zeker een mogelijkheid. Een onvergetelijk event waar de ervaring van de medewerkers centraal staat. Een ervaring die al hun zintuigen moet prikkelen, op een manier die bij uw organisatie past. Ons fingerfood BBQ menu staat bekend om het gebruik van lokale, eerlijke producten. We werken met seizoensgebonden producten om zo altijd een de lekkerste gerechten te kunnen serveren.

Bedrijfs-borrel

Uw zakenrelaties en leveranciers verrassen? Organiseer een bedrijfsborrel die het verhaal en de boodschap van uw organisatie draagt. Een onvergetelijk event. Wij verzorgen fingerfood hapjes in combinatie met geliefde hapjes van ons BBQ menu, die door onze gastheren en gastvrouwen worden uitgedeeld. Aansluitend op dit menu kan STOOP ook naar wens de drank verzorgen. Denk hierbij aan mobiele bars, bijbehorend glaswerk en een ruim assortiment aan drankjes. De aankleding van het event kan in uw eigen (huis)stijl worden vormgegeven, zodat uw event een onvergetelijk visitekaartje van uw organisatie wordt.

Wij gebruiken lokaal
en seizoensgebonden
producten

Meer weten?

Vul onderstaande gegevens in.