Mixen en matchen, shaken en stirren; het kan allemaal met onze mobiele cocktailbar op locatie, georganiseerd en geleverd vanuit Haarlem. De lekkerste drankjes uitgeserveerd op een eigentijdse manier door een enthousiast team van specialisten. Ideaal voor zowel privé als zakelijke feestjes. Wij zorgen ervoor dat het jou en je gasten aan niets ontbreekt, zodat jullie optimaal genieten en terugkijken op een onvergetelijk feest met cocktailcatering.

Een mobiele cocktailbar als onderdeel van een geslaagd feest op locatie in Haarlem

Drank- en cocktailcatering is in verschillende vormen verkrijgbaar. Bijvoorbeeld in combinatie met een BBQ catering event, of enkel in combinatie met kleinere hapjes tijdens bijvoorbeeld een bedrijfsborrel. Het assortiment wordt afgestemd op het cateringevent en jouw wensen. Zo bieden wij alcoholische mogelijkheden zoals een mobiele cocktailbar met professionele cocktailshaker of een mobiele bar met mooie wijnen en prosecco’s. Maar ook non-alcoholische mogelijkheden, zoals een assortiment aan frisdranken of een espressobar met verschillende soorten koffie.

Ook voor mobiele catering, hapjes of een BBQ

Als full-service conceptcateraar bieden wij meer dan alleen een ruim assortiment aan drankjes. Ook de bediening, bijbehorend glaswerk en de mobiele bars of cocktailbars kunnen wij verzorgen. Net zoals de mobiele catering met hapjes of een heuse BBQ. Een onvergetelijke ervaring, doorgevoerd tot in detail, die alle zintuigen prikkelt. Georganiseerd door onze denkers en doeners, specialisten en échte liefhebbers.

Altijd een geslaagd evenement

Met onze mobiele cocktailbar en mobiele catering uit Haarlem wordt ieder evenement een geslaagd feest. Of je nu cocktailcatering wilt voor een bedrijfsfeest, jubileum of zomerborrel, wij van STOOP Catering Events maken het allemaal mogelijk. Ook een bruiloft regelen wij graag een cocktailbar op locatie. Een fantastische feestsfeer is met deze bar gegarandeerd!

Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact op

Heb je interesse in onze mobiele cocktailbar, mobiele catering of cocktailcatering op locatie? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan of neem contact op voor meer informatie. Je bereikt ons telefonisch via 023 20 52 399 of door te e-mailen naar hello@stoopcateringevents.nl. Wij staan voor je klaar.

Vraag een offerte aan

Hoe gaan we te werk?

 • Catering
  Stap 1
  Vrijblijvend de mogelijkheden bespreken
 • Planning
  Stap 2
  Binnen 48 uur offerte in de inbox
 • Food
  Stap 3
  Opdrachtbevestiging en planning bespreken
 • Brides
  Stap 4
  Zorgeloos genieten van een onvergetelijk moment

Waarom kiezen voor stoop?

 • No-nonsense en liefde voor eten waar je blij van wordt
 • Wij denken graag mee en komen met creatieve idee├źn
 • Specialist in BBQ-catering op locatie
 • Een jong en enthousiast team
 • Service met een glimlach op een eigentijdse en energieke manier
 • Altijd ter plekke vers bereid op locatie

Meer informatie?

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.