Reviews

Hoe ervaar jij onze dienstverlening? Geef ons een review:
Google
Facebook

Voor een jubileumfeestje heel fijn geschakeld met STOOP. Het vlees van zeer goede kwaliteit, heerlijk bereid en ook vegetarische, veganistische en glutenvrije collega’s zijn op hun wenken bediend. Fantastische service van een team lieve mensen. Volgende keer weer!

- Will & Co BV

Derde keer ons bedrijfsfeest uitbesteed aan Stoop BBQ'S. Het vlees is van zeer goede kwaliteit. Geen wachttijden bij buffet, de BBQ happen worden uitgedeeld en voor een heerlijk salade buffet wordt gezorgd. Goede service en fijn bedrijf om mee samen te werken!

- Patrizia Melis

Op 8 juli zijn wij getrouwd in Eemnes, schitterende lokatie die wij via Jeroen van Stoop barbeques hebben gevonden. Jeroen en zijn lieve 'toekomstige' vrouw (perfecte gastvrouw) voelden perfect aan wat wij wilden met betrekking tot lokatie, eten en versiering, geen formeel gedoe met tafelschikking maar een ontspannen en relaxte sfeer waar een continue stroom van heerlijke hapjes voorbij kwam. Het eten was voortreffelijk, alles smaakte uitstekend, perfect gegaard en heerlijk gekruid (en wij hebben in onze vrienden en familiekring fijnproevers ertussen zitten). Al met al een top dag/avond/nacht gehad. Dank je wel beide voor het mede mogelijk maken hiervan. Wij wensen jullie alle succes en hopen dat nog veel mensen gaan genieten van jullie heerlijk en tot in de puntjes verzorgde eten! Liefs Kim en Rogier

- Kim Schmidt

Super goed bedrijf! Heel professioneel, ze nemen je alle zorgen voor elk feest uit handen! Ga er zeker nog eens gebruik van maken!!

- Jacqueline te Buck

In een woord TOP! Zou het iedereen aanraden, eten heerlijk, service heel goed. Bedankt voor alles liefs chantal.

- Chantal Paay

Gehuurd voor werk, niets meer dan lof! Wist meteen: ‘We zijn in goede handen’. Complimenten alom. Top bediening, heerlijk eten en volledige verzorging; ontzorgen van A tot Z. Echt een aanrader! Heel blij mee.

- Tamara Stassen

"Jeroen Stoop en zijn team hebben de catering/bbq verzorgt op onze bruiloft. Het eten was top, net zoals de service. Ze denken goed met je mee, zijn plezierig in de omgang en professioneel. Jeroen en Florine nogmaals bedankt!"

- Jitske en Mark