BBQ Catering

VOLLEDIGE ONTZORGING VOOR JOUW ZAKELIJKE OF PRIVÉ EVENEMENT

Gestart als authentieke barbecue specialist en inmiddels uitgegroeid tot ervaren event specialist. Vanuit het gedachtengoed om mensen een ervaring te geven die ertoe doet. Die onvergetelijk is. Of je nou een zakelijk evenement of een privé feest wilt organiseren, met onze barbecue catering maken wij van jouw evenement een onvergetelijk moment.

Het BBQ-menu bestaat uit verschillende vlees- en visgerechten wat altijd ter plekke vers wordt bereid. Op onze zelfontworpen houtskool barbecues. Zonder poespas en pretenties. Die gewoonweg erg lekker en betaalbaar zijn. Van traditionele hamburger, onze fameuze STOOP ribs, mediterrane gegrilde garnalen of onze ambachtelijk warm gerookte zalmzijde op cederhout. Specifieke wensen? Wij denken graag met je mee.

Uitgeserveerd op een eigentijdse energieke manier door een enthousiast en gemotiveerd team. Want bij ons is een glimlach gratis en goede service vanzelfsprekend. Onze service gaat verder dan alleen het eten verzorgen. Naast dat wij de grillmasters aanleveren, kunnen wij jou ook helpen om zorg te dragen voor een stijlvolle bar met overheerlijke drankjes of cocktails, gepaste ontvangst door onze prachtige hostesses, charmante bediening, statafels, het servies en de schoonmaak.

Wij zijn (vooruit)denkers en doeners, aanpakkers en regelaars en bovenal liefhebbers en levensgenieters die begrijpen wat belangrijk is tijdens een goed verzorgde BBQ.

Laat ons het vuurtje maar opstoken!

BBQ Catering
Full service catering

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?

Wij denken graag met je mee!
NEEM CONTACT OP