BBQ catering voor de ultieme laid back vibes

STOOP is dé barbecue cateraar bij uitstek. We zijn een ware event specialist, maar onze roots liggen bij de oude vertrouwde barbecue. Onze zelfontworpen houtskool BBQ’s zijn ware eyecatchers. Het oog wil ook wat, maar de ster van de show blijft het overheerlijke eten. Wij grillen, zodat jij kan genieten van jouw event. Onze specialistische grillmaster maakt ter plekke unieke gerechten. Vlees, vis, vegetarisch of vegan. Alles is mogelijk en alles is inclusief. Onze grillmasters bereiden niet alleen de perfecte gerechten op de rokende barbecue, maar ze doen een stap extra. Super service met een glimlach die nooit verdwijnt. All in, all yours.

Grillgerechten

Bedrijfsfeest, privéfeest, bruiloft of personeelfeest, met een barbecue sla je de plank nooit mis. Een BBQ catering kan overal, van bedrijfsterrein tot achtertuin. Ons grill station reist naar je toe en verrast je met unieke gerechten. Geen poespas, gewoon lekker eten. Van traditionele hamburgers en mediterrane gegrilde garnalen tot the one and only STOOP ribs. Ook onze ambachtelijk warm gerookte zalmzijde op cederhout is vaak favoriet. Try it yourself! Speciale wensen, favoriete gerechten of over the top exclusiviteit? Laat het ons weten en wij denken met je mee.

Drinks, drinks, drinks

Barbecue catering komt helemaal tot zijn recht met een stijlvolle bar. Top it off met uitgebalanceerde cocktails en passende wijnen. STOOP regelt the full package. Van ervaren hostesses en getrainde bediening tot fancy glaswerk en bijpassende statafels. Wij weten als geen ander wat jij zoekt bij een BBQ catering en we take care. Geef het uit handen, wij regelen het. Dan kan jij lekker genieten van smaakvolle gerechten en het samen zijn met jouw gasten. Let’s fire it up!

BBQ catering? Let’s gooo

Your wishes are our command. Laat ons weten wat jouw favoriete gerecht is van de BBQ en wij gaan ermee aan de slag. Geen idee is te gek. Wij maken van jouw BBQ feest een moment voor in de boeken. Benieuwd naar de mogelijkheden? Get in touch!

Vraag offerte aan
Vraag offerte aan

Offerte

Vertel ons wat jij wil en wij maken een offerte. Duidelijk en overzichtelijk. Binnen 2 werkdagen in je mailbox.

What you see is what you get. Top-notch service en een no-nonsense attitude. Korte lijnen, kennis van zaken en een netwerk waar je ‘u’ tegen zegt. Geen stijve gesprekken, maar een ontspannen sfeer. Eenvoudig, uniek. Een esthetisch verantwoord evenement waar alle zintuigen worden geprikkeld. Denk aan rokende bbq’s, uitgebalanceerde cocktails en barista koffie geserveerd met een glimlach. Van 50 tot 5000 man en voor elk budget creëren wij een memorabele ochtend, middag, avond en/of nacht waar zonder twijfel over wordt nagepraat. Dat is STOOP. PUNT.

Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Verstuur!
Verstuur!