De volledige catering voor jouw BBQ op een locatie in Nederland verzorgen? Dan doen wij van STOOP Catering Events in Haarlem maar al te graag! Een compleet verzorgde BBQ-catering op locatie organiseren is onze specialiteit. We bereiden vers eten en serveren alles met een glimlach. Zo hoeven jij en je gasten niet zelf te braden en kunnen jullie optimaal genieten van het heerlijke eten en de gezelligheid.

Volledige ontzorging voor jouw zakelijke of privé-evenement met catering voor de BBQ

Gestart als authentieke barbecue specialist en inmiddels uitgegroeid tot een ervaren eventspecialist. Vanuit het gedachtengoed om mensen een ervaring te geven die ertoe doet. Die onvergetelijk is. Of je nou een zakelijk evenement of een privéfeest wilt organiseren, met onze compleet verzorgde BBQ-catering, voorbereid op onze locatie in Haarlem, maken wij van jouw evenement een onvergetelijk moment.

Geniet van een uitgebreid menu

Het BBQ-menu bestaat uit catering met verschillende vlees- en visgerechten, die altijd op locatie vers worden bereid. Op onze zelfontworpen houtskool barbecues. Zonder poespas en pretenties. Die gewoonweg erg lekker en betaalbaar zijn. Geniet van traditionele hamburgers, onze fameuze STOOP ribs, mediterrane gegrilde garnalen of onze ambachtelijk warm gerookte zalmzijde op cederhout. Specifieke wensen? Wij denken graag met je mee.

Altijd een fantastische service met een glimlach

Uitgeserveerd op een eigentijdse energieke manier door een enthousiast en gemotiveerd team. Want bij ons is een glimlach gratis en goede service vanzelfsprekend. Onze service gaat verder dan alleen het eten verzorgen. Naast dat wij de grillmasters aanleveren, kunnen wij jou ook helpen om zorg te dragen voor een stijlvolle bar met overheerlijke drankjes of cocktails, gepaste ontvangst door onze prachtige hostesses, charmante bediening, statafels, het servies en de schoonmaak. Wij zijn (vooruit)denkers en doeners, aanpakkers en regelaars en bovenal liefhebbers en levensgenieters die begrijpen wat belangrijk is tijdens een goed verzorgde BBQ op een locatie in Haarlem of omstreken. Laat ons het vuurtje maar opstoken!

Stel gerust je vragen

Wil je door ons een compleet verzorgde catering voor jouw BBQ feest op locatie, laten verzorgen? Of heb je vragen over ons menu of onze service? Wanneer je belt naar 023 20 52 399 of e-mailt naar hello@stoopcateringevents.nl helpen wij je graag verder. Natuurlijk kun je ook het onderstaande contactformulier invullen en altijd vrijblijvend een offerte aanvragen.

Vraag een offerte aan

Hoe gaan we te werk?

 • Catering
  Stap 1
  Vrijblijvend de mogelijkheden bespreken
 • Planning
  Stap 2
  Binnen 48 uur offerte in de inbox
 • Food
  Stap 3
  Opdrachtbevestiging en planning bespreken
 • Brides
  Stap 4
  Zorgeloos genieten van een onvergetelijk moment

Waarom kiezen voor stoop?

 • No-nonsense en liefde voor eten waar je blij van wordt
 • Wij denken graag mee en komen met creatieve idee├źn
 • Specialist in BBQ-catering op locatie
 • Een jong en enthousiast team
 • Service met een glimlach op een eigentijdse en energieke manier
 • Altijd ter plekke vers bereid op locatie

Meer informatie?

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.