Bedrijfsfeest

Wil je een op-en-top verzorgd en origineel bedrijfsfeest op locatie of eigen terrein organiseren in Haarlem of op een andere plek in de Randstad? Daar zorgen wij van STOOP Catering Events graag voor. Met ons jonge en enthousiaste team, komen wij tot de meest creatieve ideeën die perfect aansluiten bij jouw wensen. Tijdens ieder bedrijfsfeest bereiden wij het eten vers op locatie en serveren we het met een glimlach. Zo genieten jij en je medewerkers, collega’s of zakenpartners van een fantastisch feest waar zij met veel vreugde aan terugdenken.

Een bedrijfsfeest op locatie is een onvergetelijk visitekaartje voor jouw organisatie

Mensen onthouden geen dagen, maar onthouden momenten. Daarom willen wij van elk evenement een onvergetelijk moment maken. Of we nu in Haarlem of ergens anders in de Randstad een klein of groot origineel bedrijfsfeest organiseren op locatie of eigen terrein, voor 50 of 5000 gasten; wij maken van elke gelegenheid, voor elk budget een memorabele moment, want dat is waar wij goed in zijn! Door de jaren heen is STOOP uitgegroeid tot een no-nonsense full service conceptcateraar voor onder andere bedrijfsbarbecues. Door goed te luisteren naar jouw behoefte en wensen creëren wij samen, nieuwe dankbare herinneringen voor jullie gasten, relaties of medewerkers.

Voor ieder seizoen en evenement

Elk evenement van zomerborrel tot winterfeest, van fusie-viering tot relatie-evenement, heeft een kop en een staart. Met zijn eigen spanningsboog. Met een hoogtepunt dat de bekroning is van een onvergetelijk event. Waarbij jullie gasten in de watten gelegd dienen te worden. Dat is waar wij voor gaan. Wij zijn (vooruit)denkers en doeners, aanpakkers en regelaars en bovenal liefhebbers en levensgenieters die begrijpen wat belangrijk is voor het organiseren van een origineel bedrijfsfeest op locatie of jouw eigen terrein.

Vraag gerust naar de mogelijkheden

Wil je graag een origineel bedrijfsfeest of personeelsfeest door ons laten organiseren op je eigen terrein of locatie? Heb je vragen over de mogelijkheden of wil je vrijblijvend een offerte aanvragen? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 023 20 52 399. Een e-mail sturen naar hello@stoopcateringevents.nl mag natuurlijk ook, net zoals onderstaand contactformulier invullen.

Vraag een offerte aan

Hoe gaan we te werk?

 • Catering
  Stap 1
  Vrijblijvend de mogelijkheden bespreken
 • Planning
  Stap 2
  Binnen 48 uur offerte in de inbox
 • Food
  Stap 3
  Opdrachtbevestiging en planning bespreken
 • Brides
  Stap 4
  Zorgeloos genieten van een onvergetelijk moment

Waarom kiezen voor stoop?

 • No-nonsense en liefde voor eten waar je blij van wordt
 • Wij denken graag mee en komen met creatieve idee├źn
 • Specialist in BBQ-catering op locatie
 • Een jong en enthousiast team
 • Service met een glimlach op een eigentijdse en energieke manier
 • Altijd ter plekke vers bereid op locatie

Meer informatie?

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.