Jouw personeelsfeest tot in de puntjes geregeld

Kies niet voor een personeelsuitje, maar kies voor een personeelsfeest. Op jouw eigen terrein of een bijzondere locatie, we got your back. Ons enthousiaste team verandert jouw locatie binnen no time in een inspirerende omgeving. Belangrijkste ingrediënten voor een personeelsfeest? Food & Drinks. Kom maar door met jouw wensen, we make it happen. Van foodstands tot walking dinner en van een BBQ catering tot streetfood snacks. Krijg je al trek? Natuurlijk gaan de vers bereide gerechten gepaard met een goed glas wijn, verfrissende bieren of een uitgebalanceerde cocktail. Options, options, options. Vertel ons over jouw bedrijf en jouw personeel en wij maken catering op maat. Elk personeelsfeest is uniek en verdient zijn eigen aanpak.

A tot Z
Ben jij druk druk druk met je eigen zaak? Geef de organisatie uit handen en wij gaan aan de slag. Wij schakelen ons on point netwerk in en regelen jouw personeelsfeest van A tot Z. Locatie? Regelen wij. Aankleding? We fix it. Entertainment? Ook daar helpen we je bij. Geen zorgen, laat dat maar aan ons over. STOOP legt de focus op het samenbrengen van mensen, samen lachen en samen genieten. Geen formele werksfeer, maar juist ontspannen en relaxed. Dat heeft jouw personeel wel verdiend! Personeelsfeesten laten een blijvende indruk achter en daar wordt ongetwijfeld over nagepraat. Een leuke bonus, want een spot on personeelsfeest bindt jouw personeel aan het bedrijf. Why wait? Let’s organise.

Personeelsfeest? Let’s gooo
Your wishes are our command. Laat ons weten wat je zoekt en waar je van droomt. Geen idee is te gek. Wij gaan maar wat graag aan de slag om van jouw personeelsfeest een uniek evenement te maken. Volledig in stijl van het bedrijf. Externe gasten? Ook voor een bedrijfsfeest zijn wij van de partij. Benieuwd naar de mogelijkheden? Get in touch!

Vraag offerte aan
Vraag offerte aan

Offerte

Vertel ons wat jij wil en wij maken een offerte. Duidelijk en overzichtelijk. Binnen 2 werkdagen in je mailbox.

What you see is what you get. Top-notch service en een no-nonsense attitude. Korte lijnen, kennis van zaken en een netwerk waar je ‘u’ tegen zegt. Geen stijve gesprekken, maar een ontspannen sfeer. Eenvoudig, uniek. Een esthetisch verantwoord evenement waar alle zintuigen worden geprikkeld. Denk aan rokende bbq’s, uitgebalanceerde cocktails en barista koffie geserveerd met een glimlach. Van 50 tot 5000 man en voor elk budget creëren wij een memorabele ochtend, middag, avond en/of nacht waar zonder twijfel over wordt nagepraat. Dat is STOOP. PUNT.

Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Verstuur!
Verstuur!