Voor ieder personeelsfeest verzorgen wij de gehele catering op locatie, of het nu in Haarlem of ergens anders in de Randstad plaatsvindt. Of je nu graag een foodstation, hapjes of een BBQ wilt, wij regelen het allemaal. Met heerlijk eten en een service met een glimlach, zorgen wij ervoor dat het een onvergetelijk feest wordt waar jouw medewerkers en collega’s met veel plezier aan terug denken.

Een personeelsfeest met catering is een mooi moment om je collega’s te laten weten dat je ze waardeert

Jouw collega’s verrassen en belonen met een onvergetelijke bedrijfsborrel of personeelsfeest met catering op locatie? Daar heeft STOOP jarenlange ervaring in. Niet alleen op het gebied van catering en barbecueën, maar met alle aspecten, zoals aankleding en het vinden van de juiste locatie. Samen creëren we dankbare herinneringen voor jouw gasten of medewerkers. Bij ons is alles mogelijk. Wij zijn bij elkaar brengers, bruggenbouwers, aanpakkers en regelaars.

Wij maken ambassadeurs van jouw werknemers

Een goed personeelsfeest of bedrijfsfeest is meer dan een feest op een mooie locatie en met goede catering. Een goed feest brengt mensen dichter bij elkaar, verkleint de afstand tussen de verschillende lagen en stimuleert interactie en verbinding. Niets werkt hierbij zo goed als samen eten in een passende setting, waarbij op indirecte wijze de waardering voor het personeel wordt getoond! Jullie wensen kunnen wij vertalen naar de lekkerste gerechten, mooiste aankleding en passende entertainment.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Wil je graag op je eigen locatie in Haarlem of in een andere plaats in de Randstad een personeelsfeest of nieuwjaarsborrel organiseren met catering, en heb je interesse in onze diensten? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan of stel je vragen. Wanneer je belt naar 023 20 52 399 of e-mail naar hello@stoopcateringevents.nl helpen wij je graag verder.

Vraag een offerte aan

Hoe gaan we te werk?

 • Catering
  Stap 1
  Vrijblijvend de mogelijkheden bespreken
 • Planning
  Stap 2
  Binnen 48 uur offerte in de inbox
 • Food
  Stap 3
  Opdrachtbevestiging en planning bespreken
 • Brides
  Stap 4
  Zorgeloos genieten van een onvergetelijk moment

Waarom kiezen voor stoop?

 • No-nonsense en liefde voor eten waar je blij van wordt
 • Wij denken graag mee en komen met creatieve idee├źn
 • Specialist in BBQ-catering op locatie
 • Een jong en enthousiast team
 • Service met een glimlach op een eigentijdse en energieke manier
 • Altijd ter plekke vers bereid op locatie

Meer informatie?

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.