Magische bruiloften met top notch catering

Once upon a time… Regelde STOOP de catering voor jullie bruiloft en was dat jullie beste keus ooit. Tot het jawoord natuurlijk. Een bruiloft verdient alle aandacht en top notch catering. Een unieke dag. Completely flawless. Spot on service met een glimlach en een feilloze organisatie. Jullie speciale dag wordt een memorabele dag en we’re here to make it happen. Prikkelende zintuigen, lachende gezichten en natuurlijk een onweerstaanbaar bruidspaar. Daar wordt gegarandeerd over nagepraat.

Jullie kiezen de juiste partner, wij regelen de rest. Geen zorgen over catering, service en organisatie nonsense, wij nemen de touwtjes in handen. Onze focus ligt achter de schermen en jullie focus ligt op elkaar. Korte lijnen, een duidelijk draaiboek en alles volgens jullie wensen. No-nonsense en aanpakken, kwaliteit met een verfijnde twist.

Eindeloze mogelijkheden

De event curve van een bruiloft kennen wij op ons duimpje. Elk moment verdient de spotlight, van het glas bubbles to start tot het vertrek van de laatste gasten. Get ready voor een uitgebalanceerd diner en een knalfeest met heerlijke late night snacks. Een keuze voor elk moment van de dag. Maak je bruiloftcatering helemaal eigen en kies voor elegante cocktails of juist bijzondere wijnen en speciaalbieren. Natuurlijk kunnen we ook zorgen voor verrassende alcoholvrije dranken. Is jullie bruiloftcatering compleet met een 'sitdown' driegangendiner, een walking dinner of juist een low key rokende barbecue met lopend buffet? Van fancy sitdown dinner tot BBQ catering, we got your back!

Bruiloftcatering? Let’s gooo

Your wishes are our command. Geen idee is te gek en wij zetten alles op alles om er een speciale dag van te maken. Alles besproken? Jullie maken je klaar om in de spotlight te staan en wij regelen de rest. Een ding is zeker, jullie bruiloft wordt een magische dag waar nog jaren over wordt nagepraat. Benieuwd naar de mogelijkheden? Get in touch!

Vraag offerte aan
Vraag offerte aan

Offerte

Vertel ons wat jij wil en wij maken een offerte. Duidelijk en overzichtelijk. Binnen 2 werkdagen in je mailbox.

What you see is what you get. Top-notch service en een no-nonsense attitude. Korte lijnen, kennis van zaken en een netwerk waar je ‘u’ tegen zegt. Geen stijve gesprekken, maar een ontspannen sfeer. Eenvoudig, uniek. Een esthetisch verantwoord evenement waar alle zintuigen worden geprikkeld. Denk aan rokende bbq’s, uitgebalanceerde cocktails en barista koffie geserveerd met een glimlach. Van 50 tot 5000 man en voor elk budget creëren wij een memorabele ochtend, middag, avond en/of nacht waar zonder twijfel over wordt nagepraat. Dat is STOOP. PUNT.

Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Verstuur!
Verstuur!