Top notch cocktails op locatie met dé cocktailbar

Feestelijker wordt het niet. Een catering met cocktailbar zorgt in no time voor een goede sfeer. Bestel er een paar goedlachse en goed getrainde bartenders bij en jouw avond kan niet meer stuk. Onze professionals zijn ware cocktail masters. Van klassieke sours tot fancy martini’s, shaken or stirred, en van de verfrissende mojito tot de energy boosting espresso martini. Onze cocktail specialisten kennen hun klassiekers. Liever out of the ordinary? Met hun skills maken ze een topversie van jouw favoriet.

Wine & Bubbles

Cocktails te heftig? We hebben ook een stijlvolle mobiele wijnbar die we kunnen parkeren waar jij maar wilt. Verwacht verrassende wijnen en heerlijke subtiele bubbels. Fan van natuurwijnen? Ook dat kunnen we regelen. Wijnen en bubbels zijn de perfecte partner van een BBQ catering. Stem het eten af op de wijnen of andersom. Een unieke smaakbeleving die al je zintuigen prikkelt. Heerlijke avonden waar je gasten zonder twijfel over napraten. Making memories.

Zero point zero

De cocktailcatering en mobiele wijnbar bieden naast hun specialiteiten ook nog heerlijke non-alcoholische dranken aan. Anders dan anders en verrassend lekker. Non-alcoholiekers’ dreams come true. Bij elke goede catering hoort ook barista koffie en een verse thee. Kortom, all in one!

All in

Geniet met je gasten van overheerlijke drinks en het wordt een moment om nooit te vergeten. Drinks worden nog beter met bijpassende snacks, dus mix & match. Combineer de cocktails met een rokende barbeque of streetfood snacks en je dag kan niet meer stuk. STOOP heeft het complete pakket in huis dat we aanpassen aan jouw wensen. Laat ons weten wat je zoekt en we fix it. Van food & drinks tot glaswerk, bijpassende statafels en professionele hostesses en bartenders. All in!

Cocktailbar? Let’s gooo

Zie jij die mobiele cocktail- of wijnbar al in jouw tuin, jouw bedrijfsterrein of op de locatie van jouw dromen staan? Why wait?! Laat ons weten wat jij zoekt en wij regelen het. Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, een privéfeest of een personeelsfeest. Alles kan. Get in touch en let’s start organizing!

Vraag offerte aan
Vraag offerte aan

Offerte

Vertel ons wat jij wil en wij maken een offerte. Duidelijk en overzichtelijk. Binnen 2 werkdagen in je mailbox.

What you see is what you get. Top-notch service en een no-nonsense attitude. Korte lijnen, kennis van zaken en een netwerk waar je ‘u’ tegen zegt. Geen stijve gesprekken, maar een ontspannen sfeer. Eenvoudig, uniek. Een esthetisch verantwoord evenement waar alle zintuigen worden geprikkeld. Denk aan rokende bbq’s, uitgebalanceerde cocktails en barista koffie geserveerd met een glimlach. Van 50 tot 5000 man en voor elk budget creëren wij een memorabele ochtend, middag, avond en/of nacht waar zonder twijfel over wordt nagepraat. Dat is STOOP. PUNT.

Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Verstuur!
Verstuur!